Werken bij Brugman keukens & badkamers

Wij zijn Brugman. Wie ben jij?

Wij zijn Brugman: specialist in keukens, badkamers, tegels en vloeren sinds 1971. Met 34 vestigingen in Nederland en 250 collega’s maken we ons al 50 jaar hard voor mooie keukens en badkamers voor onze klanten.

Werken bij Brugman

Van unieke, houten keukens naar de meest complete, moderne badkamer. We hebben alles bij Brugman voorbij zien komen. Het hart van jouw huis. Dat moet kloppen, vinden we bij Brugman. Daarom zijn we op zoek naar nog meer collega’s die onze klanten écht verder willen helpen, een eerlijk advies geven en zich betrokken voelen bij de klant.

Wat kun je verder van ons verwachten...

  • Flexibel werken: fulltime of parttime, in balans met je privéleven.
  • Jezelf blijven ontwikkelen: met ons uitgebreide opleidingstraject.
  • Profiteren van fijne extra’s: korting op keukens, meubels en sanitair.

Dit is Brugman

44
Vacatures
250
Collega's
34
Showrooms

In de afgelopen 50 jaar liepen veel gelukkige klanten met een nieuwe keuken of badkamer bij ons naar buiten – figuurlijk gezien dan. We volgen de laatste trends, ontwerpen moodboards en complete 3D-schetsen, en delen onze expertise. Brugman groeit hard en we zijn nog lang niet uitgespeeld. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar collega’s die dit avontuur samen met ons willen aangaan. Het is ons doel om nog veel meer mensen te verblijden met ons advies! Heb jij het in huis?

Vacatures bij Brugman Keukens en Badkamers
Vicky van Kooij
Recruiter