Gijs Rouw

Controller en reporting

“Doordat er binnen De Mandemakers Groep sprake is van een continu veranderende omgeving, geeft dit ook zeker op het gebied van reporting mooie uitdagingen.”

Dynamische omgeving

Sinds juli 2019 ben ik werkzaam binnen De Mandemakers Groep. In eerste instantie ben ik begonnen met het doorontwikkelen van ons consolidatiesysteem ‘Tagetik’ als administrator. Na een klein jaar zijn hier controlling werkzaamheden bijgekomen. Vanuit hier mag ik pionieren op het gebied van reporting en het grafisch weergeven van onze cijfers. 

Doordat er binnen De Mandemakers Groep sprake is van een continu veranderende omgeving, geeft dit ook zeker op het gebied van reporting mooie uitdagingen. Samen met mijn collega’s zorg ik er voor dat elke maand de juiste informatie wordt weergegeven. Op deze manier kunnen de stakeholders deze cijfers gebruiken om goede beslissingen te nemen. Door cijfers met business te verbinden ontstaat er een dynamische omgeving waarin het, naar mijn mening, prettig werken is.

Doorgroeimogelijkheden

Vanuit mijn master Accountancy ben ik als starter begonnen binnen dit mooie bedrijf. Juist als starter liggen er mooie uitdagingen, zeker als je eager bent om te leren en dit wil inzetten voor de goede zaak. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om ook binnen Finance door te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen. Via De Mandemakers Groep ga ik de komende jaren een postdoctorale opleiding volgen. Dit alles in combinatie met prettige collega’s maakt dat ik goed op mijn plek zit.